Sudut Iklan

Ruang Iklan

Thursday, 13 September 2012

Pertambahan pengundi yang luar biasa di Selangor

 

500 Ribu Pengundi Baru Di Selangor.
Oleh: mohdnoorawang

"

Penambahan pengundi di Selangor yang cukup tinggi. Mengikut angka terkini hampir 500,000 (lima ratus ribu) pengundi baru berada dalam daftar Suruhanjaya Pilhanraya Malaysia (SPR) dalam tempuh masa empat tahun. Siapa yang melakukaan?. Mungkin manusia yang berwajahkan syaitan melakukan. Betul dan tepat Tun Mahathir bersabda "parti UMNO/BN parti syaitan yang dikenali".

Tepat keputusan yang dibuat oleh menteri besar Selangor Tan Sri Khalid dan saf pemimpinan Pakatan Rakyat tidak ikut serta dalam membubarkan dewan undangan negeri bagi mengadakan pilihanraya serentak dengan pusat. Salah satu alasan ialah SPR gagal membersihkan daftar pengundi Negeri Selangor dan Jabatan Pendaftaran Negara dengan mudah memberi kad pengenalan biru kepada bangsa asing .

SPR dan Jabatan Pendaftaran Negara Malaysia adalah ajen utama dalam perubahan dan penambahan pengundi baru disetiap negeri dan daerah. Inilah kerja jahat dan kerja samseng berwatakkan syaitan yang dikenali didsokong dan disokong sepenuhnya dari kalangan pemimpin UMNO/BN bermula dari perdana menteri dan JKKK.

Dari maklumat yang boleh terimapaka, UMNO dan pemimpin UMNOyang beribu pejabat di Kuala Lumpur mengadakan satu badan khas pemindahan dan pendaftaran baru pengundi serta pengundi luar bagi negeri negeri Pkatan rakyat. Sasarn utama ialag Negeri Selangor dan Negeri Pulau Pinang.

Modas operandi dan taktik yang diguna pakai ialah cara dan bentuk serat strategi penambahan pengundi naru dan pemindahan pengundi dari satu lokaliti dengan kerjasama SPR dan Jabatan Pendaftran Negara. Teknik tersebut digunapakai diTerengganu semasa Terengganu diperintah oleh PAS.

Mengikut maklumat dewan parlimen akan dibubarkan dalam tempuh yang terdekat (selepas bajet 2013 dibentang di Parlimen). Jika andaian ni betul pilihanraya umum diadakan bulan November 2012. Tarikh pilihanraya umum hak peribadi Najib Razak .

Pokok utama ialah SPR gagal berfungsi dengan adil. Bagaimana penambahan pengundi yang mendadak terutama di Selangor?... Ini kerja siapa dan siapa yang mengarahkan?. Mungkin pemimpin UMNO dan SPR mendapat mandat dan bisikkan syaitan yang berwajahkan manusia seperti Tun Mahathir dan orang yang sama damn sejiwa dengannya.

Dari cakap politik dan soseh soseh dikalangan kumpulan UMNO, PRU13 adalah pilihanraya umum yang paling sukar dalam sejarah Malaysia dan UMNO umumnya. Maka bentuk pilihanraya bakal paling jahat dan paling kotor serta UMNO menggunakkan SPR danJabatan Pendaftran Negara sebagai kuda dan lembu UMNO. Bagi memastika UMN/BN dapat berkuasa."

- TKO Versi 12

No comments:

Post a Comment